Cambia lingua
Cambie lenghe
FUR ITA FUR ITA

Ghiti

Ghiti

Colorats!

Per i grandi
Pai grancj
chiudi
Siere

Scuvierç il mont di Ghiti cui siei zûcs, lis sôs storiis, i dissens animâts e tant altri

Cartons animâts Fumets Zûcs
Illustrazione territorio
Mape
Illustrazione flabi e liendis
Flabis e liendis
Illustrazione noaltris
Noaltris
Illustrazione lenghe
Lenghe
Illustrazione teritori
Teritori
Illustrazione cusine
Cusine
Illustrazione dissens
Dissens
Illustrazione audiolibris
Audiolibris
Illustrazione video
Video
Per gli insegnanti
Pai docents
menù siere
torne sù

Colorâts

Alessandro

Angelo

Antonio

Chiara

Dana

Elisa

Elisabetta

Emanuel

Francesca

Matteo

Rocco

Sara

Sarah

Sebastiano

Vittoria

Anna Stocco

Denise Florissi

Giacomo Cocetta

Serena Versolatto

Gabriel Fanin

Ian Nadalin

Paride Rocco Zanutto

Angelica e Leonardo Cautero

Alessia Della Ricca

Chiara Pitaccolo

Chiara Pitaccolo

Ian Nadalin

Andrea

Davide

Valentina Rosolen

Paolo Rosolen

Nicole Furlan

dai fruts di Avellaneda (Argjentine)

dai fruts di Avellaneda (Argjentine)

dai fruts di Avellaneda (Argjentine)

dai fruts di Avellaneda (Argjentine)

dai fruts di Avellaneda (Argjentine)

dai fruts di Avellaneda (Argjentine)

dai fruts di Avellaneda (Argjentine)

Sara

Nadir

Emma Pertoldi

Colorats!

ARLeF - Agjenzie Regjonâl pe Lenghe Furlane
Progetto finanziato da ARLeF
Progjet finanziât de ARLeF
Agjenzie Regjonâl pe Lenghe Furlane
Consulenza linguistica di "Sportel Regjonâl pe Lenghe Furlane"
Agjenzie Regjonâl pe Lenghe Furlane
Consulence linguistiche dal "Sportel Regjonâl pe Lenghe Furlane"
Privacy Policy / Cookie Policy
Contatti: conte@ghiti.it
Contats: conte@ghiti.it
Built by Ensoul
Design by BEKKO
Lettura facilitata
Leture facilidade
NO SÌ NO SÌ
Ghiti piccolo aculeo

Mande il tô dissen

  • Accepted file types: pdf, jpg, jpeg, png, Max. file size: 25 MB.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mande la tô ricete

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Contatinus!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.